2014-10-15 13:13:08

Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zamlje 2014.

Učenici  2. pekara  (David Božić,  Nino Lopatnik, Nemet Matej, Bruno Pavlak i Antun Peršić) te učenici 2. slastičara (Melita Juran, Siniša Miketek, Andrea Pfefer, Ena Slačanac, Matija Tacko, Tena Tukerić i Klaudija Turza) povodom obilježavanja manifestacije „Dani kruha“ – dani zahvalnosti za plodove zemlje uredili su štand u holu škole i ukrasili ga proizvodima koje su sami izradili. Učenici su samostalno izradili tradicionalne proizvode od slatkog i slanog lisnatog i dizanog tijesta pod nadzorom svojih profesorica Željke Horvat i Zdenke Crndić. Proizvodi su karakteristični za područje slavonskog kraja kao razne ukrasne pogače i pite, kiflice, buhte, krofne, makovnjače, orehnjače,  razni kruhovi te ostali proizvodi.

 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice