2019-12-06 08:01:46

Profesor naše škole dobitnik nagrade za volonterski angažman

U Arheološkom muzeju u Osijeku, 5. prosinca održana je godišnja dodjela nagrada volontera. Volonterski centar Osijek trinaestu je godinu zaredom tako simbolično obilježio Međunarodni dan volontera.

Geslo ovogodišnje manifestacije je Nevidljivo učiniti vidljivim. Djela koja volonteri čine često su nevidljiva očima javnosti, ali vidljiva srcem. Nagrade su i ove godine dodijeljene pojedincima i organizacijama koje su volonterskim djelovanjem pokazale svoju velikodušnost i brigu za sve ljude u potrebi.

U kategoriji volonterski angažman pojedinca nagrade su osvojili sljedeći volonteri: Ivica Lenard, Igor Toman, Željko Bosanac te profesor naše škole Anđelko Cvijetović. U kategoriji primjera dobre prakse uključivanja volontera nagrađeni su Udruga osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac, Udruga za terapiju i aktivnosti pomoću konja ,,MOGU” Osijek, Udruga Otvoreno srce Našice i Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama ,,Prijateljstvo” Feričanci. U kategoriji doprinosa razvoju volontiranja u obrazovanju nagrade su dobili Isusovačka klasična gimnazija s pravom javnosti u Osijeku i Osnovna škola ,,Davorin Trstenjak” Čađavica.

* Preuzeto s: https://osijeknews.hr/odrzana-godisnja-dodjela-nagrada-volontera-u-arheoloskom-muzeju-osijek/


 


Srednja škola Isidora Kršnjavoga Našice